Bli medlem


Om du vill bli medlem i Genealogiska Föreningen går du till vår webbutik där du kan hitta uppgift om aktuella medlemsavgifter, olika typer av medlemskap (ständigt medlemsskap, familjemedlem och extra avgift för utrikes adress). Där du kan göra en medlemsansökan samt betala medlemsavgiften.

Klicka här för att komma till webbutiken

Enklast betalar du dock medlemsavgiften genom att direkt swisha avgiften till GF. Om du är gammal medlem ange medlemsnummer och om du är ny medlem ange epostadress.
Har du frågor kring att bli medlem som du inte hittar svar på här eller i webbutiken, kontakta oss gärna på e-post medlemsadmin@genealogi.net eller gf@genealogi.net.
 

Som medlem får du:
  • Möjlighet att logga in på våra fördjupande medlemssidor där du hemifrån kan forska i våra databaser och digitaliserade arkiv, till exempel Inrikes pass och GF:s digitala arkiv, såsom Familjenotiser m.fl. Totalt har vi fakta om miljontals personer på medlemssidorna och fler poster tillkommer hela tiden!
  • Möjlighet att gratis ta del av föredrag, släktforskarkaféer och andra släktforskarevenemang – både i lokalen och digitalt via Zoom.
  • Tillgång till över 300 filmade föredrag på olika teman på medlemssidorna.
  • Nyhetsbrevet GF-Aktuellt, som kommer direkt till din e-postlåda. GFA innehåller släktforskningsnyheter, information om olika aktiviteter som bedrivs i föreningens regi och information om våra olika volontärprojekt, som du kan delta i oavsett var i landet (eller utomlands!) du befinner dig.
  • Fria besök i våra lokaler i Sundbyberg som innehåller Sveriges största samlade släktforskarbibliotek och arkiv samt fri tillgång till forskardatorer fyllda med släktforskningsabonnemang och databaser.
  • Vår genealogiska tidskrift Släkt och Hävd, som kommer 4 ggr/år med fördjupande genealogiska artiklar och släktutredningar.
  • Medlemsrabatter på våra produkter i släktforskarbutiken, på prenumeration av tidskriften Svenska Genealogisk Tidskrift och på släktforskningsuppdrag.

Varmt välkommen till GF!