Öppettider

Tisdagen den 5 oktober 2021 klockan 14-20 öppnar Genealogiska Föreningen bibliotek, arkiv och forskarsal igen! Du är vamt välkommen men till en början behöver ni som vill komma hit, som en försiktighetsåtgärd så att alla ska känna sig trygga att besöka oss, boka in besöket i förväg på boka@genealogi.net.

Vi håller våra föredrag och släktforskarkaféer även i fortsättningen digitalt över Zoom. Länkar till dessa hittar ni på våra Medlemssidor, välkomna! Under hösten kommer vi att testa att hålla hybridmöten, dvs både via Zoom och samtidigt i våra lokaler.

Kalendarium för våra digitala träffar hittar ni HÄR.

Inledningsvis kommer vi att hålla öppet varje helgfri tisdag kl 14.00-20.00 för besök och arbetsdagar/kvällar. Vissa lördagar kl 10.00 – 15.00 kommer vi också att ha öppet för besök när vi har föredrag/släktforskarkaféer. Vi kommer att annonsera på hemsidan och på Facebook när vi kommer att ha lördagsöppet.

Arbetsdagar på tisdagar  och lördagar
Alla tisdagar och vissa lördagar har vi arbetsdagar då vi tillsammans arbetar med arkivet, biblioteket, registreringar (t.ex. passen) och andra projekt. Vi välkomnar alla som vill hjälpa till! Om du har frågor mejla inrikespass@genealogi.net eller michael@genealogi.net.

Stängt alla helgdagar (röda dagar) och dag före helgdag.

Under sommaren och jul- och nyårshelgerna har vi stängt som meddelas i särskild ordning.