Föreningsstämma lördagen den 23 april klockan 10.00

Alla medlemmar är varmt välkomna att delta i Genealogiska Föreningens årsstämma! Den kommer att genomföras som ett hybridmöte, vilket innebär att du kan delta fysiskt i Genealogiska Föreningens lokaler på Löfströms Allé 7, Sundbyberg (dvs ej i hörsalen på Långholmens högskola som tidigare aviserats!) eller via videolänk på Zoom. I båda fallen vill vi att du anmäler hur du vill delta på boka@genealogi.net senast den 15 april så att vi kan planera dagen.

Logga in på mötet eller kom till hörsalen i god tid, då en medlems- och avgiftskontroll måste göras innan du släpps in på mötet. Zoom-mötet öppnar klockan 09.20 för insläpp. Se till att du har angivit för- och efternamn i din Zoom-profil så att vi kan identifiera dig.

Zoom-länk finns på medlemssidorna. Handlingar till föreningsstämman finns på medlemssidorna under fliken Föreningsdokument > Handlingar till föreningsstämma.

Efter årsmötet serveras lättare lunch samt kaffe och kaka klockan 12.00 i GF:s lokaler för dem som senast den 10 april har betalat för lunch.

Klockan 13.00 föreläser Rebecka Lennartsson, forskningschef vid Stockholms stadsmuseum, om UllaWinblad – spår av en kvinna på andra sidan dikten. Föreläsningen hålls via Zoom.

Varmt välkomna!