Glad Påsk alla släktforskare! Öppet och stängt hos GF i helgen

GF önskar er alla fina påskdagar med många ägg och tid för släktforskning. Kanske kan ni hitta och värpa fram fler ättelägg till era anor?

Normalt har GF:s lokaler, bibliotek och forskarsal öppet för besök varje helgfri tisdag klockan 13-18. Men GF:s volontärer har i år påsklov tisdagen den 11 april (tredjedag påsk) och lokalerna är stängda för besök då.

Torsdagen den 13 april klockan 18.30-20.00 har vi släktforskarkafé med Olle & Michael på zoom. Då diskuteras dels allmänna strategier för forskning utan vanliga kyrkböcker, dels mantalslängder och hur man använder GFs registreringsmall. Inloggningslänk finns som vanligt på medlemssidorna. Icke medlemmar beställer gratis inloggningslänk på boka@genealogi.net senast klockan 13 den 13 april.

Välkommen tisdagen den 18 april klockan 13-18 då vi återigen har öppet i våra lokaler och släktforskarjour med många erfarna släktforskare på plats som kan hjälpa dig som har kört fast. Då kan du även botanisera i vårt stora bibliotek och utnyttja datorerna i vår forskarsal. Butiken är också öppen så du kan handla i vårt breda sortiment med släktforskarböcker, usb och nedladdningsbara produkter.

GF:s styrelse önskar er alla en riktigt Glad Påsk!