Nya öppettider från och med januari 2020

Som tidigare meddelats (se GF-Aktuellt 2019:7; kräver medlemsinloggning) gäller nya öppettider för våren 2020:

  • Tisdagar öppet 14-20. Alla tisdagar är samlingarna och datorerna med databaser tillgängliga för egen forskning. Alla tisdagar är också s.k. Arbetsdagar fr.o.m. 17 då volontärer jobbar med arkivet, biblioteket samt registreringar och andra projekt. Alla som är intresserade av att hjälpa till och bidra till verksamheten är välkomna. Vi fikar och har trevliga samtal om släktforskning och annat.
  • Torsdagar när vi har en programpunkt (se bifogat vårprogram nedan) har vi öppet 16-20. Evenemanget startar 18 så det finns även tid för egen forskning innan. Aktuella dagar med programpunkter framgår av bifogat vårprogram nedan. Nytt för våren är att vi har såväl DNA-caféer, då man specifikt kan få hjälp med DNA-problem, som Släktforskar-caféer då man kan få hjälp med all sorts släktforskning.
  • Vissa lördagar har vi öppet 10-15, se bifogat vårprogram nedan, för antingen Temadagar då vi har några föreläsningar på ett sammanhållet tema eller för Arbetsdagar då volontärer jobbar med samlingarna på samma sätt som på tisdagarna. Alla lördagar då vi har öppet är samlingarna och datorerna med databaser tillgängliga för egen forskning. Alla som är intresserade av att hjälpa till och bidra till verksamheten är välkomna. Vi fikar och har trevliga samtal om släktforskning och annat.

Alltid när det är öppet finns det möjlighet att handla samma produkter som vi har i vår webbutik Släktforskarbutiken (utom PDF-filer som måste handlas på på nätet) samt möjlighet att fika. När vi har öppet finns också volontärer från GF på plats för att vid behov hjälpa dig till rätta.