2012 Värmlandskväll 6 december kl 18-21

Serien med GFs landskapskvällar fortsätter med landskapet Värmland. Flera föredrag planeras under kvällen, alla med tema Värmland på ett eller annat sätt. Elisabeth Thorsell kommer att berätta om sin släktforskning i Värmland och visa på intressanta och kanske inte allmänt kända källor att söka i. Mats Ahlgren ger dig spännande exempel på vad du kan finna i GFs samlingar om Värmland.

Serien med GFs landskapskvällar fortsätter med landskapet Värmland. Flera föredrag planeras under kvällen, alla med tema Värmland på ett eller annat sätt.

  • Elisabeth Thorsell kommer att berätta om sin släktforskning i Värmland och visa på intressanta och kanske inte allmänt kända källor att söka i.
  • Mats Ahlgren ger dig spännande exempel på vad du kan finna i GFs samlingar om Värmland. Det kan röra sig om material i böcker, fynd i hängmappsarkivet, tryckta släktutredningar och massor av annat spännande material.

Det blir mycket att välja på. Botanisera bland samlingarna med böcker, släktutredningar och hängmappar, eller om Du vill forska vid någon av GFs datorer så går det också bra. Funktionärer finns på plats för att hjälpa till med Din fråga.
 

Hjärtligt välkommen till Genealogiska Föreningen på Anderstorpsvägen 16 i Solna!
T-bana Huvudsta eller buss nr 113.

Har du frågor, ring oss på 08-32 96 80 eller e-posta gf@genealogi.net

(Klicka på bilden för förstoring)