Registreringshösten rivstartar lördag 3/9

Gbg1824

På lördag 3/9 håller vi öppet för registreringssugna kl. 10-20. Alla är välkomna, nya som gamla. Speciellt välkomnar vi dig som är nyfiken men inte tidigare har provat på att registrera. Projektet Inrikes pass är en växande succé – och det är tack vare våra duktiga registrerare. När vi träffas lär vi varandra och har dessutom trevligt på köpet. Att registrera är också ett fiffigt sätt att lära sig läsa äldre handstil!

I nuläget pågår registrering i projektet Inrikes pass men under hösten tillkommer flera projekt, vilket är jättespännande! Därför startar vi nu också regelbundna registreringskvällar varje torsdag. Vi börjar torsdagen 15/9 och tiden är kl. 17-20.

För övrigt bjuder hösten på två ytterligare registreringslördagar – 29/10 och 3/12. Vid samtliga tillfällen bjuder vi på fika, på lördagarna även smörgåsmat.

Om du är nyfiken på att hjälpa till men inte kan eller vill komma till våra lokaler, hör av dig på inrikespass at genealogi punkt net, så kan du få råd och hjälp på vägen. På medlemssidorna finns dessutom både skriftliga anvisningar samt videos som berättar om hur registrering går till!

Ett särskilt upprop gör vi till personer med intresse för Göteborg. Vi har för närvarande ett stort oregistrerat Göteborgsmaterial som väntar på att bli sökbart! 

Välkommen till GF och en spännande registreringshöst!