Släktforskarjour och sommarkaféer på GF 2023

Nu på tisdag 16 maj kl 13-18 håller vi öppet för vårens sista släktforskarjour. Välkommen till GF:s lokaler i Sundbyberg och träffa erfarna släktforskare som kan hjälpa dig om du kört fast i din släktforskning! Därefter håller vi öppet i lokalerna för besök i bibliotek och forskarsal varje tisdag kl 13-18 som vanligt till och med den 20 juni.

Tisdagen den 23 maj kl 17.30 – 19.30 har vi GDAT-kafé (Genealogical DNA Analysis Tool) i GF:s lokaler med Ralf Wrangö, Henrik Liljegren och THomas Enjin. Alla hjälper alla.

Torsdagen den 25 maj kl 18.30 – 20.00 har vi ett släktforskarkafé med vår ordförande Thomas Fürth som presenterar höstens program. Vi tar tacksamt emot era synpunkter och förslag till andra programpunkter! Zoom-möte.

Förutom tidigare aviserade släktforskarkaféer med Michael Lundholm och Olle Elm har vi nu lagt in några nya tider under sommaren, vilket har varit efterfrågat. Samtliga möten äger rum kl 18.30 – 20.00 och sker via Zoom. Närmare detaljer annonseras i anslutning till respektive möte här på hemsidan och på Facebook. Boka in nedanstående tider:

  • Torsdag 8 juni: Släktforskarkafé med Michael Lundholm och Olle Elm. Zoommöte.
  • Torsdag 29 juni: Släktforskarkafé med Michael Lundholm och Olle Elm. Zoommöte.
  • Torsdag 20 juli: Släktforskarkafé med Michael Lundholm och Olle Elm. Zoommöte.
  • Torsdag 17 augusti: Släktforskarkafé med Michael Lundholm och Olle Elm. Zoommöte.

Varmt välkommen!